THAI SUPPER
1. Tom yam 60
Klassisk klar suppe med chili, koriander, citrongræs, limeblade, ingefær, galanga, løg, forårsløg, tomater, porer, champignon og kylling eller tigerrejer.
2. Tom khan 60
Lækker hvid suppe med kokosmælk, koriander, citrongræs, galanga, limeblade, tomater, løg, forårsløg, champignon, ingefær og kylling eller tigerrejer.
FORRETTER
3. Poh dia tod 45
6 stk. vegetar ruller eller 3stk. med svinekød og sursød sovs.
3a. Forårsruller 59
4 stk. store forårsruller med oksekød og grøntsager, med sursød og soya.
4. Satay 55
4 stk. kyllingespyd marinerede i kokosmælk og gul karry, med peanut sovs.
4a. Tod man pla 55
4 stk. thailandske fiskefrikadeller lavet med rød karry, krydderier, og limeblade. med sursød sovs.
5. Gai tod 55
4 stk. kyllinge vinger marinerede i østersovs og thai krydderier. Med koriander, tørret hvidløg og sursød sovs.
6. Goong tod 55
4 stk. Indbagte kongerejer med sursød sovs.
BOX
Thai box 89
Stegte ris eller nudler med grøntsager og æg. 2stk. kongerejer, 2stk. vegetar ruller, 1stk. satay spyd med sursød sovs og soya.
Vegetar box 89
Stegte ris eller nudler med grøntsager og æg. 6stk vegetar ruller med sursød sovs og soya.
NUDLER, STEGTE RIS OG SALATER
7. Phat thai 89
Stegte risnudler med æg, tigerrejer, forårsløg, løg, bønnespirer, spidskål, porer, peanuts og gulerødder.
8. Phat se ew 89
Stegte risnudler med kylling eller oksekød, æg, peperfrugt, gulerødder, løg, broccoli, blomkål, porer og kinakål.
9. Khao phat 89
Stegte ris med kylling eller oksekød, æg, løg, peperfrugt, gulerødder, tomater, blomkål, broccoli, blandet ærter og majs.
10. Khao phat talae 95
Stegte ris med seafood, æg, løg, peperfrugt, gulerødder, tomater, blomkål, broccoli, blandet ærter og majs.
11. Yam 85
Thai salat med kylling, oksekød eller tigerrejer. tomater, røde løg, koriander, agurk, glasnudler,bønnespirer, gulerødder, papaya, cashewnødder, lime og chili.
11a. Som tam 80
Stærk salat med papaya, tomater, fiskesovs, lime, chili, peanuts og lange bønner.
HOVEDRETTER INKL. RIS
12. Phat pak 99
Stegt kylling eller oksekød i soya med peperfrugt, gulerødder, bønnespirer, løg, porer, broccoli og blomkål.
13. Phat nam man hoi 99
Stegt kylling eller oksekød i øster sovs, med peperfrugt, gulerødder, løg, kinakål, broccoli, blomkål og champignon.
14. Phat priew wan 99
Stegt kylling eller oksekød i sursød sovs, med ananas, koriander, peperfrugt, gulerødder, løg, agurker, tomater, kinakål, broccoli og blomkål.
Rejer eller and 104
15. Pla priew wan 104
Laks i sursød sovs med ananas, koriander, løg, kinakål, broccoli, blomkål, gulerødder, agurk, peperfrugt og tomater.
16. Phat gai met himapham 99
kylling stegt med tørret chili, cashewnødder, løg, peperfrugt, gulerødder, blomkål, kinakål, broccoli og porer.
17. Krathiem prik tai 99
Stegt kylling, oksekød eller svinekød i hvidløg, honning, peper, grønne bønner, peperfrugt, løg, koriander, forårsløg og tørret hvidløg.
18. Panang 99
kylling eller oksekød i panang karry med basilikum, kokosmælk, limeblade, grønne bønner, thai auberginer, peperfrugt, bambus og minimajs.
19. Kaeng khiew wan 99
Kylling eller oksekød i grøn karry, kokosmælk, basilikum, grønne bønner, thai auberginer, peperfrugt, bambus og minimajs.
20. Kaeng ka-ri 99
Kylling i gul karry, kokosmælk, kartofler, majs, ærter, gulerødder, løg, blomkål og cashewnødder.
21. Kaeng pet 99
Kylling eller oksekød i rød karry med kokosmælk, limeblade, basilikum, peperfrugt, ananas, minimajs, bambus, thai auberginer og grønne bønner.
Med rejer 102
22. Kaeng pet bet 104
And i rød karry, kokosmælk, limeblade, basilikum, ananas, minimajs, bambus, grønne bønner, thai auberginer og peperfrugt.
23. Bet phat prick khing 104
And stegt i rød karry, øster sovs, peperfrugt, ingefær, kinesiske svampe, champignon, løg, forårsløg og grønne bønner.
24. Phat ga pau plamuck 104
Blæksprutter stegt i østersovs med chili, basilikum, grønne bønner, peperfrugt, forårsløg og løg.
25. Pla kaeng dang 104
Laks i rød karry, kokosmælk, limeblade, basilikum, thai auberginer, grønne bønner, minimajs, bambus, ananas og peperfrugt.
26. Pad prik pao 99
Stegt kylling eller oksekød i chili-paste, øster sovs, grønne bønner, peperfrugt, forårsløg, chili, løg og minimajs.
Med seafood 102
27. Pad prik gang 99
Stegt kylling eller oksekød i rød karry, kokosmælk, peper, øster sovs, bambus, løg, forårsløg, peperfrugt og limeblade.
28. Massaman 99
Kylling eller oksekød i masseman karry, kokosmælk, kartofler, løg, cashewnødder og gulerødder.
29. Phat ga pau 99
Stegt kylling, oksekød eller svinekød i østersovs med chili, basilikum, grønne bønner, peperfrugt, løg og forårsløg.
30. Larb 99
Svinekød, oksekød eller kylling med mynte, forårsløg, chili, røde løg, koriander og lime.
31. Svinekød i østersovs 99
Svinekød stegt i østersovs med bønnespirer, løg, tomater, soya, peper, forårsløg og peperfrugt.
32. Pat prik 99
Stegt kylling eller oksekød i rød karry med bambus, løg, forårsløg, limeblade og peperfrugt.
33. Kai jiew 99
Æg omelet med kylling eller svinekød. Krydret med peper, øster sovs, tørret hvidløg, koriander. Hakket løg, gulerødder og peperfrugt.
34. Pad woon sen 89
Stegte glasnudler med æg, tigerrejer, hvidløg, peper, forårsløg, løg, koriander og peperfrugt.
35. Kuey teow Tom yam 75
kylling, oksekød eller rejer i klar suppe med chili, koriander, tørret hvidløg, ingefær, galanga, citrongræs, limeblade, tomater, løg, forårsløg, champignoner, peanuts, bønnespirer og nudler.
36. Chili, hvidløg 99
Stegt kylling eller oksekød i hvidløg, chili, øster sovs, peper, peperfrugt, løg, forårsløg og bambus.
EKSTRA
Pose 4
Bærger med chili, sursød sovs eller soya 5
Cashewnødder 12
Kød 20
Grøntsager 15
Ris 15
Brune ris 20
Nudler 15