THAI SUPPER
1. Tom yam 60
Klassisk klar suppe med chili, koriander, citrongræs, limeblade, ingefær, galanga, løg, forårsløg, tomater, porer, champignon og kylling eller tigerrejer.
2. Tom khan 60
Lækker hvid suppe med kokosmælk, koriander, citrongræs, galanga, limeblade, tomater, løg, forårsløg, champignon, ingefær og kylling eller tigerrejer.
FORRETTER
3. Poh dia tod 45
6 stk. vegetar ruller eller 3stk. med svinekød og sursød sovs.
3a. Forårsruller 59
4 stk. store forårsruller med oksekød og grøntsager, med sursød og soya.
4. Satay 55
4 stk. kyllingespyd marinerede i kokosmælk og gul karry, med peanut sovs.
4a. Tod man pla 55
4 stk. thailandske fiskefrikadeller lavet med rød karry, krydderier, og limeblade. med sursød sovs.
5. Gai tod 55
4 stk. kyllinge vinger marinerede i østersovs og thai krydderier. Med koriander, tørret hvidløg og sursød sovs.
6. Goong tod 55
4 stk. Indbagte kongerejer med sursød sovs.
BOX
Thai box 85
Stegte ris eller nudler med grøntsager og æg. 2stk. kongerejer, 2stk. vegetar ruller, 1stk. satay spyd med sursød sovs og soya.
Vegetar box 85
Stegte ris eller nudler med grøntsager og æg. 6stk vegetar ruller med sursød sovs og soya.
NUDLER, STEGTE RIS OG SALATER
7. Phat thai 85
Stegte risnudler med æg, tigerrejer, forårsløg, løg, bønnespirer, spidskål, porer, peanuts og gulerødder.
8. Phat se ew 85
Stegte risnudler med kylling eller oksekød, æg, peperfrugt, gulerødder, løg, broccoli, blomkål, porer og kinakål.
9. Khao phat 85
Stegte ris med kylling eller oksekød, æg, løg, peperfrugt, gulerødder, tomater, blomkål, broccoli, blandet ærter og majs.
10. Khao phat talae 90
Stegte ris med seafood, æg, løg, peperfrugt, gulerødder, tomater, blomkål, broccoli, blandet ærter og majs.
11. Yam 85
Thai salat med kylling, oksekød eller tigerrejer. tomater, røde løg, koriander, agurk, glasnudler,bønnespirer, gulerødder, papaya, cashewnødder, lime og chili.
11a. Som tam 80
Stærk salat med papaya, tomater, fiskesovs, lime, chili, peanuts og lange bønner.
HOVEDRETTER INKL. RIS
12. Phat pak 95
Stegt kylling eller oksekød i soya med peperfrugt, gulerødder, bønnespirer, løg, porer, broccoli og blomkål.
13. Phat nam man hoi 95
Stegt kylling eller oksekød i øster sovs, med peperfrugt, gulerødder, løg, kinakål, broccoli, blomkål og champignon.
14. Phat priew wan 95
Stegt kylling eller oksekød i sursød sovs, med ananas, koriander, peperfrugt, gulerødder, løg, agurker, tomater, kinakål, broccoli og blomkål.
Rejer eller and 102
15. Pla priew wan 102
Laks i sursød sovs med ananas, koriander, løg, kinakål, broccoli, blomkål, gulerødder, agurk, peperfrugt og tomater.
16. Phat gai met himapham 95
kylling stegt med tørret chili, cashewnødder, løg, peperfrugt, gulerødder, blomkål, kinakål, broccoli og porer.
17. Krathiem prik tai 95
Stegt kylling, oksekød eller svinekød i hvidløg, honning, peper, grønne bønner, peperfrugt, løg, koriander, forårsløg og tørret hvidløg.
18. Panang 95
kylling eller oksekød i panang karry med basilikum, kokosmælk, limeblade, grønne bønner, thai auberginer, peperfrugt, bambus og minimajs.
19. Kaeng khiew wan 95
Kylling eller oksekød i grøn karry, kokosmælk, basilikum, grønne bønner, thai auberginer, peperfrugt, bambus og minimajs.
20. Kaeng ka-ri 95
Kylling i gul karry, kokosmælk, kartofler, majs, ærter, gulerødder, løg, blomkål og cashewnødder.
21. Kaeng pet 95
Kylling eller oksekød i rød karry med kokosmælk, limeblade, basilikum, peperfrugt, ananas, minimajs, bambus, thai auberginer og grønne bønner.
Med rejer 102
22. Kaeng pet bet 102
And i rød karry, kokosmælk, limeblade, basilikum, ananas, minimajs, bambus, grønne bønner, thai auberginer og peperfrugt.
23. Bet phat prick khing 102
And stegt i rød karry, øster sovs, peperfrugt, ingefær, kinesiske svampe, champignon, løg, forårsløg og grønne bønner.
24. Phat ga pau plamuck 102
Blæksprutter stegt i østersovs med chili, basilikum, grønne bønner, peperfrugt, forårsløg og løg.
25. Pla kaeng dang 102
Laks i rød karry, kokosmælk, limeblade, basilikum, thai auberginer, grønne bønner, minimajs, bambus, ananas og peperfrugt.
26. Pad prik pao 95
Stegt kylling eller oksekød i chili-paste, øster sovs, grønne bønner, peperfrugt, forårsløg, chili, løg og minimajs.
Med seafood 102
27. Pad prik gang 95
Stegt kylling eller oksekød i rød karry, kokosmælk, peper, øster sovs, bambus, løg, forårsløg, peperfrugt og limeblade.
28. Massaman 95
Kylling eller oksekød i masseman karry, kokosmælk, kartofler, løg, cashewnødder og gulerødder.
29. Phat ga pau 95
Stegt kylling, oksekød eller svinekød i østersovs med chili, basilikum, grønne bønner, peperfrugt, løg og forårsløg.
30. Larb 95
Svinekød, oksekød eller kylling med mynte, forårsløg, chili, røde løg, koriander og lime.
31. Svinekød i østersovs 95
Svinekød stegt i østersovs med bønnespirer, løg, tomater, soya, peper, forårsløg og peperfrugt.
32. Pat prik 95
Stegt kylling eller oksekød i rød karry med bambus, løg, forårsløg, limeblade og peperfrugt.
33. Kai jiew 95
Æg omelet med kylling eller svinekød. Krydret med peper, øster sovs, tørret hvidløg, koriander. Hakket løg, gulerødder og peperfrugt.
34. Pad woon sen 90
Stegte glasnudler med æg, tigerrejer, hvidløg, peper, forårsløg, løg, koriander og peperfrugt.
35. Kuey teow Tom yam 75
kylling, oksekød eller rejer i klar suppe med chili, koriander, tørret hvidløg, ingefær, galanga, citrongræs, limeblade, tomater, løg, forårsløg, champignoner, peanuts, bønnespirer og nudler.
36. Chili, hvidløg 95
Stegt kylling eller oksekød i hvidløg, chili, øster sovs, peper, peperfrugt, løg, forårsløg og bambus.
EKSTRA
Pose 4
Bærger med chili, sursød sovs eller soya 5
Cashewnødder 10
Kød 25
Grøntsager 20
Ris 15
Brune ris 20
Nudler 10